Vloer verzakt? Wij "liften" uw verzakte vloer!

  • #1

Fagro BV

New member
Innovatief Fagro “vloerlift”- systeem:
Schuimbeton-injecties als dé oplossing voor verzakte betonvloeren


Middels een gepatenteerd injectiesysteem van Fagro BV kunnen instabiele en verzakte betonvloeren snel en effectief weer op niveau worden “gelift”. Dit helpt tijd en kosten te besparen, vooral ook met
zicht op de toepassing in de industrie, land- en wegenbouw.

Wanneer een betonvloer verzakt is wordt er vaak aan renoveren gedacht: sloopwerkzaamheden, heiwerkzaamheden, nieuwe betonvloer of eventueel één nieuwe dekvloer. Maar verzakkingen zijn snel en zonder hoge kosten en veel overlast op te lossen. Namelijk door middel van het uniek vloerliftsysteem van Fagro. Met dit systeem is het mogelijk om met behulp van schuimbeton-injecties een verzakte betonvloer omhoog te tillen, alle holle ruimtes te vullen en de hele ondergrond te versterken.

Met behulp van een Faber-Celbeton pomp is een homogeen mengsel gegarandeerd. Deze techniek is door Fagro ontwikkeld en heeft in de afgelopen jaren al honderden tevreden klanten opgeleverd.
Een groot voordeel van het FAGRO liftsysteem is de flexibiliteit, de grote dag capaciteit en de betrouwbaarheid van het materiaal.





Het materiaal schuimbeton is 100% milieuvriendelijk, niet expanderend en volledig recyclebaar. De toepassingen zijn bedrijfshallen, distributie- en logistiekcenters, hallen en kassen in de glas- en tuinbouw, erfverhardingen, wegenbouw e.a.

Sinds kort wordt het systeem tevens op de Duitse en internationale markt met groot succes aangeboden.

Door de hoge warmte isolatiewaarde van het materiaal schuimbeton wordt deze tevens toegepast als alternatief funderingsmateriaal
bij (hallen-) nieuwbouw. Dit zelfs in plaats van dure fundering
op heipalen en extra isolatie.

En ook voor de wegenbouw betekent schuimbeton een innovatie:
Door het lage gewicht van schuimbeton is er ook bij de meest slappe ondergrond een fundering mogelijk waarmee zettingen worden voorkomen.

Alle informatie en een 3-minuten-demonstratiefilm is te vinden op de website van Fagro BV: www.vloerliften.nl
 
  • #2

tiho

Klus expert
Prachtig, heb je die ook in het blauw? Daar ben ik al heel lang naar op zoek.

Geloof je het zelf dat je hier met je schuimtroep ipv een paalfundering dat kan doen ? Ik woon op klei op veen. Dat zakt gewoon lekker mee natuurlijk. De grond zakt zelfs al zonder vloer.

En maybe dat je het niet doorhad ofzo ? Dit is een klusforum.
 
Thread starter Similar threads Replies Date
R 0
J 0
J 0
E 0
U 0

Forum statistieken

Onderwerpen
3.458
Berichten
8.960
Leden
13.489
Nieuwste lid
AnoukM
Bovenaan