klussen vragen

Afbeelding plaatsen

 
Plaats nieuw bericht   Plaats reactie    Klusvraagbaak forum index » Het gebruik van het forum
Auteur Bericht
Bericht24 juli 2007, 12:57    
mike
Site Admin

Geregistreerd: 20-10-2006
Berichten: 21

Het plaatsen van een afbeelding

Wanneer je een afbeelding wilt plaatsen op Klusvraagbaak kan dat gaan om een afbeelding die reeds op internet staat of een afbeelding die op je eigen computer staat.

1. Een afbeelding die op je eigen computer staat.
Indien een afbeelding al op je eigen computer staat. Klik je op Afbeelding-uploaden. Vervolgens klik je op bladeren of browse om de afbeelding te selecteren op je computer. Na het selecteren klik je op versturen. Je kunt nu op standaard klikken. De afbeelding is nu toegevoegd aan het bericht.
Door op voorbeeld te klikken kun je zien of alles goed is gegaan.

Deze methode heeft voorkeur, omdat dan de afbeeldingen bewaard blijven en meteen de juiste afmetingen hebben.


2. Een afbeelding die op internet staat.
Indien een afbeelding op internet staat dan klik je met de rechtermuis op de desbetreffende afbeelding. Je slaat de afbeelding dan eerst op op je eigen computer.
Vervolgens klik je op Afbeelding-uploaden. Daarna klik je op bladeren of browse om de afbeelding (die je net hebt opgeslagen op de eigen computer) te selecteren. Na het selecteren klik je op versturen. Je kunt nu op standaard klikken. De afbeelding is nu toegevoegd aan het bericht.
Door op voorbeeld te klikken kun je zien of alles goed is gegaan.

Met het plaatsen van een afbeelding op de site van Klusvraagbaak geef je Klusvraagbaak het recht deze afbeelding op de eigen server van Klusvraagbaak over te nemen, om daarmee te voorkomen dat de afbeelding verloren gaat, wanneer deze van een externe server verwijderd wordt.

Tevens geef je daarmee toestemming de afbeeldingen te gebruiken voor andere onderwerpen op het forum van Klusvraagbaak, indien dat daar naar mening van de forumleiding nuttig is.
advertenties
Berichten van afgelopen:   
Plaats nieuw bericht   Plaats reactie    Klusvraagbaak forum index » Het gebruik van het forum
Pagina 1 van 1