vaatwasser repareren

  • #1
A

Anonymous

Guest
Hallo,

Mijn vaatwasser met mechanische klok blijft halverwege het programma staan. Bovendien verwarmt hij het water niet. Ik heb dit probleem al 2 keer eerder gehad. De monteur die ik er dan bijhaalde, zei, dat het kwam doordat ik de machine niet op tijd ontkalkte. Ik snap dat niet, want ik ontkalk regelmatig, gebruik altijd onthardingszout en woon in een gebied met zacht water. Hoe dan ook, die monteur kreeg het ding altijd in een mum van tijd weer aan de praat, maar ik was behoorlijk wat geld kwijt (door de voorrijkosten). Deze keer wil ik zelf aan 't klussen. Wie helpt?

Groetjes, Teunie
 
  • #2
A

Anonymous

Guest
Teuni,
Tip,
Nog één keer de monteur laten komen en goed kijken wat en hoe hij het doet.
Onthardingszout maakt het harde water wel zachter maar haalt niet de kalk er uit. Dat antikal product werkt bij mij wel behoorlijk goed.
 
  • #3
A

Anonymous

Guest
Welnee, gewoon makkelijk verdient.
Kan een keer voorkomen na jaaaaaaren.
 
  • #4
A

Anonymous

Guest
een verwarmingselement word dikwijls gezekerd door een warmtebeveiliging ofwel klikson deze bezit een rood of zwart knopje en deze moet alleenmaar ingeduwd worden en verbind het vw element weer door.
deze klikson is berijkbaar van onder het afwasmachine
succes
 
  • #5
A

Anonymous

Guest
Kijk is op het klusidee forum in de rubriek keuken, daar zitten een aantal witgoedspecialisten die zeer veel weten over kapotte vaatwassers
 

Forum statistieken

Onderwerpen
3.458
Berichten
8.960
Leden
13.489
Nieuwste lid
AnoukM
Bovenaan