Voegmiddel voor mozaiek wand douchewanden

  • Onderwerp starter Anonymous
  • Startdatum
  • #1
A

Anonymous

Guest
Wij hebben van kapot geslagen tegels zelf onze douchewanden ge-mozaiekt. Voegbreedte varieert van 1 - 15 mm. Welk (badkamergeschikt) voegmiddel gebruiken we het best? Tegelspeciaalzaak beweert dat er alleen voegmiddel is voor 0-6 mm of 3-15 mm. Bestaat er ook 1-15?
 
  • #2
A

Anonymous

Guest
Hallo Nele
ik denk dat je het beste een voegmiddel van beamix kunt nemen. Wanneer de muur van beton is kies dan een voegmiddel die niet felxibel is.
Wanneer je een grotere voeg moet invoegen maak dan het voegmiddel niet te dun en laat het geheel wat langer drogen voordat je het geheel gaat afnemen. Je hebt in de handel speciale voegspanen ( rechthoekig met een laag schuimrubber) deze werken erg prettig.
succes
 
  • #3
A

Anonymous

Guest
Hallo Wrist,
Dank voor je antwoord. Is er een speciaal voegmiddel van Beamix, of kan eigenlijk elk voegmiddel wel gebruikt worden (let wel, we hebben veel variatie in de voegbreedte).
De muur is niet van beton, maar van gipsplaat, afgewerkt met een waterwerende pasta (destijds aangebracht door een professionele aannemer). Kan dan wel een flexibel voegmiddel?
Dank!
 
  • #4
A

Anonymous

Guest
Zorg in ieder geval voor een waterdicht voegmiddel, anders krijg je geheid problemen. Jammer van die erg brede voegen, misschien is dat wel een probleem. Kan je niet allebei de vulmiddelen nemen en dan eerst de brede voegen zoveel mogelijk doen en dan de kleinere.
 
  • #5
A

Anonymous

Guest
Informeer eens bij EuroCol deze hebben veel verschillende speciale lijmen en voegmiddelen en geven ook goed advies.

http://www.eurocol.nl/
 

Forum statistieken

Onderwerpen
3.461
Berichten
8.963
Leden
13.489
Nieuwste lid
AnoukM
Bovenaan