Droger aan..stoppen uit

  • #1
A

Anonymous

Guest
Sinds gisteren is er ineens een probleem met onze Miele droger. Hij zit op een aparte groep...ineens tijdens gebruik klapte de aardlek schakelaar in de meterkast eruit. Het blijkt de droger te zijn; na het aanzetten van de trekschakelaar is er nog geen probleem; maar zodra de aan/uit knop van de droger wordt ingeschakeld klapt weer de aardlek schakelaar eruit.
Inmiddels heb ik de trekschakelaar vervangen...echter nog steeds hetzelfde probleem. Het lampje in de droger heb ik ook gecheckt..niet kapot. Heeft iemand een idee wat er aan de hand kan zijn? Zit er een zekering in de droger die kapot kan zijn, en die dit dan veroorzaakt?
Bvd.
 
  • #2
A

Anonymous

Guest
Laat maar een monteur komen om naar je droger te kijken. Als het probleem optreedt zodra je de droger aanzet en tergelijkertijd gaat de aardlek eruit, dan kun je er nagenoeg zeker van zijn dat het probleem in je droger zit. Een stroomvoerend onderdeel maakt contact met een "vreemd" geleidend deel van de machine. Dit kan veroorzaakt worden door bijvoorbeeld vocht of een beschadigde stroomdraad.
Succes.
 

Forum statistieken

Onderwerpen
3.461
Berichten
8.963
Leden
13.489
Nieuwste lid
AnoukM
Bovenaan